OM OSS

Alltid på. Aldri guru. (Eller Google).

OM OSS, JA. Det er rart det der med roller. For det meste av tiden er det jo ikke slik at en går rundt og definerer seg selv så veldig. Men vi er jo i hvert fall en liten gjeng med fagfolk her i Datamind, som gjør det vi kan for at den tekniske delen av jobben din skal fungere godt. Noen ganger betyr det å sette opp en server, installere nye maskiner, eller sette opp løsninger som forenkler driften. Andre ganger betyr det å ledsage gråtende folk over telefon, eller sitte ved siden av dem når de skal gjøre noe på maskinen som der og da virker beint ut forferdelig.

Det har hendt at noen blir litt sure når vi ikke har svar på alt, sånn umiddelbart. Vi må jo bruke oppslagsverk vi også, innimellom. Eller Google. Vi tør å prøve oss fram, og uten å gå helt i skrytemodus her, så finner vi stort sett ut av ting. Med litt (tål-)modighet, nettilgang og god tilgang på kaffe, er det alltid en vei videre. Og det er bra.

Ellers kan vi jo si sånne ting som at dette ikke er en åtte-til-fire-jobb. Det er ikke det at vi er jobben vår. Men. Det er vel ikke så langt fra sannheten heller.

 
 
 

KJETIL er nesten alltid på et annet kontor enn sitt eget. I den grad han har noen favorittord er de nesten helt sikkert Apple og Greit, og gjerne i samme setning.

404 04 100 eller kjetil@datamind.no

HARALD er typografen som ble headhuntet til kursholder – men endte som utegående tekniker i stedet. Det er uvisst hvilket årstall han gikk over til Mac, men det var garantert et bra år. 

992 48 120 eller harald@datamind.no

IAN er en positiv fyr, i hvert fall så lenge han har kaffe. Og hatt. Og slipper å spille på en maskin med dårlig skjermkort (eller en Mac, som han kaller det).  

478 32 701 eller ian@datamind.no

MART er fra Nederland, og dermed definitivt ikke fra Holland. Som seiler er han over gjennomsnittet dyktig på fremdrift i både medvind og motvind (noe som også kan komme godt med i jobbsammenheng). 

900 22 626 eller mart@datamind.no