OM OSS

Alltid på. Aldri guru. (Eller Google).

 

Om oss, ja. Det er rart det der med roller. For det meste av tiden er det jo ikke slik at en går rundt og definerer seg selv så veldig. Men vi er jo i hvert fall en liten gjeng med fagfolk her i Datamind, som gjør det vi kan for at den tekniske delen av jobben din skal fungere godt. Noen ganger betyr det å sette opp en server, installere nye maskiner, eller sette opp løsninger som forenkler driften. Andre ganger betyr det å ledsage gråtende folk over telefon, eller sitte ved siden av dem når de skal gjøre noe på maskinen som der og da virker beint ut forferdelig.

Det har hendt at noen blir litt sure når vi ikke har svar på alt, sånn umiddelbart. Vi må jo bruke oppslagsverk vi også, innimellom. Eller Google. Vi tør å prøve oss fram, og uten å gå helt i skrytemodus her, så finner vi stort sett ut av ting. Med litt (tål-)modighet, nettilgang og god tilgang på kaffe, er det alltid en vei videre. Og det er bra.

Ellers kan vi jo si sånne ting om at dette ikke er en åtte-til-fire-jobb. Det er ikke det at vi er jobben vår. Men. Det er vel ikke så langt fra sannheten heller.