VÅRE PRODUKT

Apple. Og de andre.

I ET ROM MED TO PERSONER er sannsynligheten stor for at det finnes minst to ulike meninger. Om Apple, for eksempel. Og om de egentlig kan gjøre noe galt. Harald er ikke kjent for dårlig husk, men han klarer i hvert fall ikke komme på noe. Men det han husker, faktisk veldig godt, er at operativsystemet til Apple en gang ble kåret til verdens beste. Verdens beste, tenk det! Men, nå er det jo ikke sånn at man kan huske hver minste ting i detalj, hvem gjør vel det? Så når Ian og Mart ber om linker og bevis og årstall og sånne ting om det med operativsystemet. Ja, jo. Da husker ikke Harald det, sånn i farten. Selv om han tenker aldri så hardt.

Steve J. vs Steve W.

Men det er jo greit å være litt forskjellige óg. Steve Wozniak og Steve Jobs var også det. Og der noen i Datamind (for eksempel Ian) synes at Steve W. er mye kulere enn Steve J. fordi han bygget sin egen maskin i garasjen, så er det en slags gjengs oppfatning om at de utfylte hverandre, de to. Og da Steve Jobs gikk bort, da var flagget på halv stang her hos Datamind. Eller banneret, da. Men uansett.

Noen vil ha Mac og noen vil ha Windows, eller noe helt annet. Mens andre igjen ikke bryr seg om hva det heter, bare det virker. Eller, det gjelder vel forresten alle. 

 
 

Vi er like glade i alle operativsystem, plattformer og dingser, og leverer bl.a.:

Windows servere
GNU/Linux
VMware
Adobe
ArchiCAD
SonicWall
Cisco
Trådløse nettverk
Hp nettverksutstyr
DeployStudio
Munki
CrashPlan
Kerio
ExtremeZ-IP
Kurs
Dataredning
Og, for ikke å glemme: Alt fra Apple
Og mer. Bare spør!